Кристина Апългейт иска да сподели всичко за опита си с рака

...
Кристина Апългейт иска да сподели всичко за опита си с рака
Коментари Харесай

Плачех всяка нощ: Кристина Апългейт си спомни за битката си с рака на гърдата

Кристина Апългейт желае да показа всичко за опита си с рака на гърдата - и положителното, и неприятното.

По време на диалога си с Дакс Шепърд в последния епизод на подкаста Armchair Expert 52-годишната Апългейт изрази съжалението си, че не е била открита и почтена за възприятията си след слагането на диагнозата и двойната мастектомия през 2008 година

Christina Applegate Recalls ‘Crying Every Night’ During Breast Cancer Journey
— People (@people)
" Научих този урок по сложния метод, тъй като през 2008 година, когато имах рак на гърдата на 36 години, бях положителното момиче, което приказва за " О, обичам новите си гърди ", които са задачите в белези и с.... Какво си мислех? ",  споделя тя.

" Първото ми изявление беше с Робин Робъртс, когато имах рак, и аз седях там и лъжех за това по какъв начин се усещам " , продължи Апългейт.

Актрисата от " Женени с деца " сподели, че след изявлението е станала и " безусловно се е блъскала в стената " и е почнала да ридае, " тъй като това било неистина ".

" Всичко, което споделях, беше чудовищна неистина. Опитвах се да убедя себе си в нещо и мисля, че това не беше от изгода за никого " , сподели тя.

Christina Applegate wishes she’d been as honest about her experience with breast cancer as she is now about battling multiple sclerosis.
— The Daily Beast (@thedailybeast)
" Да, незабавно основах фондация. Да, направих всички неща, които трябваше да направя, и събрахме милиони долари, с цел да могат дамите с висок риск да си създадат ядрено-магнитен резонанс. Да, направихме положително дело, само че на гърба на всичко това аз свалях сутиена си и плачех всяка вечер. И скърбя, че не съм споделила това. "

Оттогава насам актрисата е по-открита за здравното си пътешестване, в това число афишира диагнозата си множествена склероза през август 2021 г

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР